Laddar, vänta lite...

Anmälan till vårt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev som kommer ut mellan en och två gånger per månad. Du får tillgång till specialerbjudanden och får information om nya produkter först.

Facebook
Inga varor
Fast Frakt 69 kr, öppet köp 30 dar   
E-posta oss
Sök bland våra varumärken

Här kan du söka bland alla våra varumärken för att se vårt sortiment

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information direkt via e-post.

Anmäl mig till nyhetsbrevet >>
Visningsträdgård för Inspiration!

Du kan besöka vår visningsträdgård i Sundsvall för inspiration och för att se en del av vårt sortiment användas

Eller så kan du besöka vår blogg eller läsa våra trädgårdsartiklar
Vi erbjuder dig
  • Öppet köp i 30 dagar
  • 100% återbetalning vid retur
  • Klimatkompensation
  • Alltid extra bonus erbjudanden i kassan
Leveranser
  • Fast frakt, 69kr
  • Skickas inom 24h
  • Posten levererar
Vi levererar till:
Sverige Norge Danmark Danmark Europiska Unionen

Personuppgiftspolicy

Gardenhomes personuppgiftspolicy

Din personliga integritet är viktig för oss på Gardenhome.
När du lämnar dina personuppgifter till oss vill vi att du ska kunna känna dig helt trygg. Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Hos Gardenhome behandlas dessa i enlighet med gällande Personuppgiftslag (PUL). All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet räknas som en personuppgift.

All personlig information som du lämnar till oss används bara inom företaget för att kunna ge dig bra service vid dina återkommande köp. Den kan också användas av oss för att skicka dig specialerbjudanden från vår butik och nyhetsbrev om du valt att låta oss göra det. Vi värdesätter din tillit till oss och är glada över att ha dig som kund och därför respekterar vi självklart din personliga integritet.

De uppgifter som vi lagrar i vår kunddatabas är:

  • För och efternamn
  • personnummer
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer

När du lämnar dina personuppgifter till oss kan du vara säker på att:

  • Ingen oberhörig tar del av dina personuppgifter
  • Personuppgifterna aldrig lämnar företaget
  • Vi inte lånar ut, hyr ut, leasar ut eller säljer några personuppgifter till andra företag eller privatpersoner.

Du har enligt §26 i Personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång/kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan till oss få besked om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt enligt personuppgiftslagen §28 att få rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Då vänder du dig till Personuppgiftsansvarig:

Katrin Lundgren
Fröstvägen 3
865 92 Alnö,

 

Information om cookies på Gardenhome.se

  • Att webbplatsen innehåller cookies
  • Vad dessa cookies används till
  • Hur cookies kan undvikas

På Gardenhomes webbplats används en så kallad sessionscookie. Den används för att möjliggöra varukorgsfunktionen i butiken. Sessionscookien försvinner när du stänger din webbläsare. Accepterar du inte cookies kommer vissa av webbplatsens funktioner inte att fungera. Du kan då i stället maila eller ringa in din order.

Vill du inte acceptera cookies kan webbläsaren ställas in så att du automatiskt nekar cookies eller informeras om att en webbsida innehåller cookies. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Läs mer om vad cookies är och vad lagen säger