Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Gardenfire Giza, Eldstad & grill

Gardenfire
Art.nr 10332
Mäktigt stor, snygg och praktisk eldstad och grill i 5 mm cortenstål som har lång hållbarhet och får en fin patina. Elda och mys, grilla och umgås framför brasan.
9995 kr
Klarna Delbetalning från 496 kr/mån. (24 mån.)
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Giza utespis och grill

Vedeldad utespis som är riktigt snygg och mäktig i sin storlek och utförande. I Giza kan du elda för mys och värme men det går också utmärkt att grilla i den.
Du kan elda både ved, kol och briketter. Testa gärna olika vedsorter och känn skillanden på maten om du eldar med björk eller till exempel al. Giza är ergonomiskt utformad och beroende på din längd kan grillgallret höjas och sänkas i 5 olika lägen.

Utformningen kommer från en av europas ledande brastillverkare och Giza är inspirerad av Egyptens pyramider. Därför finns det också ett utstansat ord i bakstycket som just betyder pyramid på arabiska.

Här har du en grill med lång hållbarhet pga materialet som är 5 mm cortenplåt. Dess unika egenskaper gör att rosten bildar en skyddande yta istället för skadlig rost. Det innebär att den får en rostliknade färg men kommer inte att försvagas på samma sätt som vanlig plåt. Giza kan du ha ute året runt.

OBS! På en bild syns 2 hyllor men den senaste modellen har bara 1 hylla och det är den som kommer att levereras!

Design: Rais
Användningsområde: Grill, terrassvärmare
Mått:  bredd 48 cm, djup 53 cm, höjd 195 cm
Grillyta: 39 x 36 cm
Vikt: 110 kg
Material: Cortenplåt, 5 mm, grillgaller i rostfritt stål
Tillbehör: Extra grillgaller
Garanti: 5 års garanti på fabrikationsfel. Förberedd för att förankras i mark för att förhindra att den välter vid stark vind.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: