Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Vitavia Automatisk bevattning

Vitavia
Art.nr 10221
En helautomatisk bevattnings- och gödningsanläggning som levereras med en termostatventil och den räcker till 50 bevattningsställen. Den här anläggningen kan dessutom byggas ut för att täcka upp behovet av bevattning i hela växthuset.
929 kr
Klarna Delbetalning från 46 kr/mån. (24 mån.)
Beställningsvara.

Fler kategorier med liknande produkter

Vitavia automatisk bevattning

Droppbevattning är det mest skonsamma och effektiva sättet att vattna plantor på. Den här bevattningsanläggningen arbetar helt automatiskt utan behov av el och den levereras med termostatventil och 50 droppinnar. Termostatventilen ser till att det tillförs mer vatten när det är varmt och mindre vid kallare väderlek. Anläggningen måste monteras på en vattenkran med trycket på för att fungera.

Den automatiska bevattningen ger en jämn och tillförlitlig bevattning i växthuset. Beteckningen Termo innebär att hydromaten har en ventil som öppnar lite extra varma dagar för att ge plantorna tillräckligt med vatten. Hydromat kan även tillföra gödsel automatiskt.

Anläggningen kan ställas in för att ge 2-100 liter vatten per dygn. Den kopplas direkt på vattenkranen, med kontinuerligt tryck, och därför kan du lämna ditt växthus en kortare period. Anläggningen kan också kopplas till en vattentunna om denna placeras ca 1 m ovanför Hydromaten.

Hydromat Termo levereras komplett med termoventil, slangar och kopplingar för 50 droppställen.

Bevattningen kan även användas på terrasser, i uterum och i blomsterbäddar. 

Bevattningen kan utvidgas med ett tillbehörsset som ni hittar här.  

Skriv din egen recension om produktenBetyg: