Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Flow Pilots AB Bärbälte svart

Flow Pilots AB
Art.nr 10385
Smart bärhjälp för vuxna som vill plocka bär eller ha med sig saker men ändå ha händerna fria.
350 kr
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Bärbälte för vuxna

Praktiskt bärbälte när du vill plocka bär, hänga tvätt, bära med dig verktyg, plocka blommor eller skörda något annat. Endast fantasin sätter gränsen men du har händerna fria och avlastar ryggen på ett fint sätt.

BÄRBÄLTET
– Ett multiredskap för skörd av bär, svamp, frukt och frön.
Med BÄRBÄLTET får du en bekvämare arbetsställning, båda dina händer är fria och plocktiden kortas med två tredjedelar. Bältet är andvändbart för vilda skogsbär, svamp och trädgårdens odlade bär eller när man klipper bort vissna blommor och blad. Bältet kan även användas som snickarbälte, klädnypsbälte vid tvätthängning, för färgburken vid målning, grässådd, lökar och insamling av fröer. Plocka i bärbältets hink och häll över i annat kärl när bärbältet är fullt. Det fungerar även att ställa två mjölktetror i svarta fickan om man önskar köpa bältet utan hink. Redskap är sytt i slitstarkt tyg med ficka för en hink att skörda från buskar, träd eller i skogsterräng. Midjebältet är justerbart. Hinken är micro och frystålig samt har lock. Bältet försett med hällor för olika redskap som kniv, penna och sekatör.

Hur föddes idén till BÄRBÄLTE?

Den här produkten togs fram av en kvinna som har ryggproblem och som gärna ville kunna fortsätta plocka bär. 

Efter att ha läst boken "Gör din grej" av Fredrik Langborg och Christer Westlund tänkte hon att den här teorin måste provas i praktiken! 
I boken berättar man om hur hjärnan fungerar. Ställer man en fråga "på rätt sätt" så finner hjärnan lösningen efter en tid.

Det berättas också om en man som var pappaledig och då hittade på "slaskskrapan" som man kan ta upp matrester och grönsaksrens med.
"-Vad kan jag hitta på som folk behöver och som inte redan finns?" blev en naturlig följdfråga.

I rask takt gjordes prototyper i olika material samt en marknadsundersökning där kunderna själva röstade fram vilket BÄRBÄLTE som de helst skulle använda. Inom ett år var första 0-serien ute till försäljning. Därefter spred sig hennes fiffiga uppfinning bland grannar och bekanta och nu säljs den till alla som vill ha.

• Hink: H 17,5 cm x D 16,5 cm
• Färg svart tyg, orange hinklock
• Rymmer 3,4 L bär
• Vikt 391 gr
• Micro/diskm

 

Skriv din egen recension om produktenBetyg: