Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Bevattning

Produkter

En bra vattenslang

Vatten är grunden för allt liv, även för växterna. Alla behöver en bra vattenslang. Det är väldigt sällan vädret är sådant att den naturliga nederbörden räcker till för växterna. Regnen kommer för ojämnt på sommaren, och när det väl kommer en skur är det inte sällan mer än vad växterna kan ta upp just då. 

Att vattna är inte jätteroligt, men man kan i alla fall slippa en del irritation genom att välja rätt trädgårdsslang. Det finns vattenslangar som alltid vrider sig, viker sig, slår knut på sig själva och dessutom som en magnet så drar de till sig jord och gräsklipp. Därtill så går de sönder för minsta lilla. Och så finns det vattenslangar som inte beter sig så.

Det går inte att vattna alla växter med samma utrustning. Den lilla krukan i ampeln på väggen behöver ha en liten skvätt vatten, och försöker man vattna den med den stora vattenkannan är risken överhängande att både växten och den som höll i kannan är mycket mer blöta än önskvärt.

Små späda växter som nyss satts ut skall vattnas med ett munstycke som ger små fina droppar, medan grövre buskar och liknande behöver mer tryck så att inte allt vatten fastnar i bladverket.

Vi har vad du behöver i din trädgård i form av bra trädgårdsslangar, många olika munstycken och spridare samt både små och stora vattenkannor. Dessutom har vi flera olika slanghållare till din vattenslang som är både snygga och praktiska.

+ Visa mer