Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Burgon&Ball Renshacka Sophie Conran

Burgon&Ball
Art.nr 8657
Unikt formad renshacka med blad i härdat kolstål och mjukt handtag i FSC-certifierat bokträ. Designad av Sophie Conran för Burgon & Ball och kommer i en presentask.
298 kr
I lager. (2 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

Burgon&Ball Renshacka Sophie Conran

Det här är en unikt formad renshacka med ett böjt blad som ger en fantastisk precision och en rund form som minskar risken för skador på växterna. Det skarpslipade bladet är tillverkat i härdat kolstål och du skär lätt igenom tjocka ogräsrötter, bladet kan även slipas vid behov. Handtaget består av FSC-certifierat bokträ och är skönt att hålla i och jobba med. Renshackan kommer i en presentask och kan vara en perfekt gåva till trädgårdsälskaren.  

Mått: längd 22,5 cm, bredd 6,3 cm
 
Vikt: 0,16 kg
 
Material: härdat kolstål, FSC* bok 

Denna produkt från Burgon & Ball kommer från deras designserie "Sophie Conran for Burgon & Ball". Hela serien är speciellt framtagen och utvecklad för kvinnors behov. Redskapen har små handtag som är gjorda att passa en kvinnas hand, och man har tänkt på att de ska vara ergnomiska, så handtagen kännns sköna att hålla i och jobba med. De är snygga, och gjorda av rustika kvalitétsmaterial. Produkterna är designade av den kända kocken och designern Sophie Conran (därav seriens namn), och serien är exklusivt gjord för Burgon & Ball. Redskapsserien Sophie Conran for Burgon & Ball Garden har vunnit Silver Award for "Best Garden Product", in the House Beautiful Awards 2011.

*FSC-certifierat trä i skaftet. Forest Stewardship Council (FSC) är en oberoende, internationell medlems-organisation som ska uppmuntra till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. 

Skriv din egen recension om produktenBetyg: