Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Calou Träsko Gabriella Grön Stl 37 (37)

Calou
Art.nr 6903
Träsko Gabriella från det kända märket Calou.
949 kr
829 kr
Just nu 13% billigare!
Klarna Delbetalning från 41 kr/mån. (24 mån.)
I lager. (1 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

  Calou Träsko Gabriella Storlek 37

  Varje träsko från Calou är designad och handtillverkad i Sverige, och inget par är därför helt likt det andra och storlekarna kan ibland skilja lite, lite grann mellan paren (men det är ytterst lite). Calous träskor håller en hög kvalité och till skillnad mot många andra träskor så är de även mjuka och sköna att gå i. Det beror på att alla Calous skor har en fjädrande och flexibel pu-sula (polyuretan) med ett 7 mm träfanerskikt monterat för att ge en maximal komfort, och vara mjuka och sköna att gå i även längre perioder. Calous mjuka sula är mycket uppskattad och den fungerar även bra som arbetssko då man utan problem kan gå och stå hela dagen i dessa moderna träskor. 

  Gabriella har en mjuk överdel i nubuckläder och är mycket mjuk och skön. Finns i flera olika färger, och passar lika bra på festen som till vardags på arbetet.

  Mät gärna din fot innan du beställer så att du får rätt storlek. Självklart får du byta om den inte passar, men det är onödigt att behöva skicka skor fram och tillbaka, och så går det ju fortare för dig som kund om det blir rätt på en gång.

  Klackhöjden på denna modell är 5 cm

  Måtten på Calous samtliga modeller är:

  storlek cm (invändigt)
  35 22,2
  36 23
  37 23,7
  38 24,4
  39 25,1
  40 25,8
  41 26,5

  Skriv din egen recension om produkten  Betyg: