Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Eldfat gjutjärn litet

Art.nr 3527
Stadigt eldfat i gjutjärn som passar utmärkt på altanen eller uteplatsen. Det har vackra rundade former och ger värme och ljus mörka kvällar men det går även att använda till grillning.
1595 kr
798 kr
Just nu 50% billigare!
Klarna Delbetalning från 40 kr/mån. (24 mån.)
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Fler kategorier med liknande produkter

Litet Eldfat i gjutjärn

Elda i din trädgård, på altanen eller balkongen med detta eldfat för lite mindre utrymmen. Det är tillverkat i gjutjärn och står stadigt, är vackert med lätt rundade former och blir snabbt en samlingsplats för mys runt brasan. 

Ett eldfat kan användas året runt. Det passar lika bra till ljumma sommarkvällar som kalla vinterdagar. Detta lilla eldfat har en perfekt storlek för mindre ytor och passar suveränt som balkong- och altanvärmare. Det går till och med att ställa upp eldfatet på ett altanbord för att få lite höjd. Tänk då på att ställa något skydd under då fatet kan färga av sig vid eldning!

Elda gärna med björkved eftersom det inte sprätter på samma sätt som övriga träslag. Eldfatet får med tiden en vacker patina av rost. Om man vill behålla den svarta färgen måste man måla med svart eldfast färg innan eldning. Gnistskydd och grillgaller kan köpas till separat och även extra långa tändstickor som gör det mycket enklare att tända brasan. 

Mått: höjd 20,5 cm, diameter 59 cm

Vikt: 12 kg

Material: gjutjärn

 

Eva (2009-10-06) - Häftigt eldfat - 5 av 5
Så läckert att ha på altanen. Rostar snyggt också

(2009-10-06) - - 5 av 5

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör