Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Garden Glory Vattenslang Rosa 20m

Garden Glory
Art.nr 7832
Rosa vattenslang från Garden Glory. En slitstark, svensktillverkad och hållbar vattenslang med bärrem.
895 kr
448 kr
Just nu 50% billigare!
I lager. (2 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

Garden Glory Vattenslang Rosa

Den rosa vattenslangen har snabbt blivit populär, Garden Glory är nu välkända som det glamorösa valet för den som vill påta i trädgården med stil. Vattenslangen finns i andra färger som guld och vit men rosa är en av våra absoluta storsäljare. 

Garden glorys vattenslangar är är 20 meter långa, vilket gör att de har en bra räckvidd. De håller god kvalité och har en “trikå” armering som gör att slangen är flexibel och inte viker sig. 

Garden glorys vattenslangar har läckra färger, och har ytan ett UV-skydd och en lätt smutsavvisande hinna för att behålla färg och glans länge.

Vattenslangarna finns i flera olika färger och munsstycken finns i olika färger och säljs separat. Det gör att man kan mixa och matcha sin slang och munstycke som man vill. Om du vill ha en diskret svart slang med svart munstycke går det bra, eller en mer färgglad rosa slang med vitt munstycke fungerar det också. Som tilllbehör finns även slanghållare i samma läckra färger att köpa till.

Garden Glorys vattenslangar är tillverakde i skandinavien vilket gör dem till ett bra val för miljön pga av korta transportsträckor.

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör