Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Hasselfors Odlingsbänk på ben, svart

Hasselfors
Art.nr 8065
Odlingsbänk på ben med spaljé, i svartmålad furu och svartlackerad metall. Den ger bra arbetshöjd, är riktigt snygg och av bra kvalitet utan impregneringsmedel.
2545 kr
Klarna Delbetalning från 126 kr/mån. (24 mån.)
Beställningsvara.

Odlingsbänk på ben Hasselfors

Med en Odlingsbänk från Hasselfors skapar du enkelt och snabbt, ett inte bara väl fungerade, utan också ett mycket dekorativt köksland eller blomsterbädd.

Eftersom odlingsbänken inte innehåller några impregneringsmedel är den ett bra val vid ekologisk odling. Odlingsbänken är upphöjd på ben för en snygg och ergonomisk odling som fungerar även på balkong och terrass. 

De vackra hörnen fullbordar utseendet, och tack vare de måttanpassade fogarna så är den enkel att montera. Benen går att ta loss och stapla på varandra, vilket gör produkten smidig att transportera och förvara.

Förpackningen innehåller också en spaljé, som underlättar odling av växter som behöver extra stöd, samt tre odlingsstickor för fröpåsar eller namnlappar.

Odlingsbänken är enkelt att montera, och det går snabbt och lätt att vara igång med sin köksträdgård på nolltid. 

Mått:86,5 cm x 34,5 cm x 117 cm.

Höjd inkl spaljé: ca 152 cm. 

Vikt: 21 kg. 

Detta ingår: 4 sidor av trä 117 cm, 4 sidor av trä 34,5 cm, 3 bottenbrädor 117 cm, 3 hyllbrädor 117 cm, 2 metallben, 1 spaljé i metall, 3 odlingsstickor, 4 fästelement av metall, monteringstillbehör. 

Odlingsbänken fick utmärkelsen Årets Trädgårdsprodukt 2010.

 

Skriv din egen recension om produktenBetyg: