Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Haws Vattenkanna 1 l Creme/Vanilj

Haws
Art.nr 9127
1 liter vattenkanna med stril i creme/vanilj
698 kr
Klarna Delbetalning från 35 kr/mån. (24 mån.)
I lager. (1 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Ett måste för alla trädgårds och krukväxtälskare. Haws vattenkannor är inte bara ett nöje att vattna med, de är också en fröjd för ögat. Galvaniserade och pulverlackerade i olika färger. En klassisk vattenkanna från trädgårdslandet England. Vart annars hittar man så vackra och samtidigt praktiska trädgårdsredskap?

Haws vattenkannor började tillverkas 1886, då man sökte patent på en vattenkanna som skulle vara enklare att vattna med än tidigare. Patentansökan sa: 
"This new invention forms a watering pot that is much easier to carry and tip, and at the same time being much cleaner, and more adapted for use than any other put before the public." 

Vattenkannor från Haws är klassiska, och de finns ingen som lyckats efterlikna dem på markanden, även om många försökt. De håller en livstid, och de är perfekt balanserade, och tillverkade för att man med minimal ansträngning ska kunna vattna, vare sig kannan är hel eller halvfylld. De är också gjorda för att hålla kvar vattnet i kannan, så att det inte ska rinna ut även om kannan har tippas rejält när man vattnar med den. Med en Haws kanna är det alltså slut på blöta fötter när man vattnar! Det har också en stril som ger ett mjukt vattenflöde, och vill man punktvattna tar man bara av strilen som naturligtvis är löstagbar.

Vattenkannan rymmer 1 liter, och är perfekt att vattna dina krukväxter med. Eftersom den har stril är den också helt suverän att vattna dina fröer med när du håller på med sådder. I och med att den rymer 1 liter så blir den inte så tung, utan den är väldigt lätt och behändig att vattna med.

Den är också en vacker inredningsdetalj i ditt hem.

Haws vattenkannor

Skriv din egen recension om produktenBetyg: