Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Haws Vattenkanna 4,5 L m stril Titan

Haws
Art.nr 6671
Klassisk vattenkanna från Haws i lackad galvaniserad plåt och med löstagbar stril i mässing. Rymmer 4,5 L, är välbalanserad och svår att spilla med, den här kannan har dessutom en extra lång räckvidd.
1495 kr
1325 kr
Just nu 11% billigare!
Klarna Delbetalning från 66 kr/mån. (24 mån.)
I lager. (1 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

Haws vattenkanna 4,5 L med lång räckvidd

Ett måste för alla som älskar trädgård och krukväxter. Haws vattenkannor är inte bara ett nöje att vattna med, de är också vackra och dekorativa i hemmet och trädgården. De är klassiska vattenkannor från trädgårdslandet England, galvaniserade och pulverlackerade i olika färger. 

Den här vattenkannan rymmer 4,5 L och är perfekt att vattna med och som grädde på moset har den extra lång räckvidd. Den fungerar lika bra till krukor som på friland och den fungerar även bra till sådder tack vare den mjuka strilen. Den är också en mycket vacker inredningsdetalj i din trädgård. 

Mått: längd 82 cm, höjd 26 cm, bredd 20,5 cm

Volym: 4,5 L

Vikt: 1,7 kg

Material: lackad galvaniserad plåt, mässing

Haws började tillverka vattenkannor 1886, då man sökte patent på en vattenkanna som skulle vara enklare att vattna med än tidigare. Patentansökan sa: "This new invention forms a watering pot that is much easier to carry and tip, and at the same time being much cleaner, and more adapted for use than any other put before the public." Haws tillverkar fortfarande vattenkannor för hand i England. 

Vattenkannor från Haws är klassiska, och det finns ingen som lyckats efterlikna dem på marknaden, även om många försökt. De håller en livstid, är perfekt balanserade, och tillverkade för att man med minimal ansträngning ska kunna vattna, vare sig kannan är hel eller halvfylld. De är också gjorda för att hålla kvar vattnet i kannan, så att det inte ska rinna ut även om kannan tippas rejält när man vattnar med den. Med en Haws kanna är det alltså slut på blöta fötter när man vattnar! De har också en stril som ger ett mjukt vattenflöde, och vill man punktvattna tar man bara av strilen som naturligtvis är löstagbar.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: