Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Burgon&Ball Kompostskopa Sophie Conran

Burgon&Ball
Art.nr 6564
Kompostskopa från Burgon & Ball i rostfritt stål, mässing och handtag av vaxat FSC-märkt bokträ. Den har ett bekvämt rundat handtag och med den här skopan får man upp jorden ur säcken utan spill.
349 kr
339 kr
Just nu 3% billigare!
I lager. (3 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Burgon & Ball Kompostskopa Sophie Conran

En snygg kompostskopa tillverkad i härdat och tempererat rostfritt stål med ett bekvämt, rundat handtag av vaxat FSC-märkt bokträ. Bladet är rejält kupat och går nedtill hela vägen runt, med den här skopan får du upp jorden ur säcken utan spill. Dessutom kommer den i en riktigt snygg presentask och kan vara en fin gåva till den odlingsintresserade. 

Mått: längd 27 cm, bredd 7 cm, djup 7 cm

Vikt: 0,2 kg

Material: rostfritt stål, mässing, FSC* bokträ

Denna kompostskopa från Burgon & Ball kommer från deras designserie "Sophie Conran for Burgon & Ball" Hela serien är speciellt framtagen och utvecklad för kvinnors behov. Redskapen har små handtag som är gjorda att passa en kvinnas hand, och man har tänkt på att de ska vara ergnomiska, så handtagen känns sköna att hålla i och jobba med. De är snygga, och gjorda av rustika kvalitetsmaterial. Produkterna är designade av den kända kocken och designern Sophie Conran (därav seriens namn), och serien är exklusivt gjord för Burgon & Ball. Redskapsserien Sophie Conran for Burgon & Ball Garden har vunnit Silver Award for "Best Garden Product" in the House Beautiful Awards 2011. 

*FSC-certifierat trä i skaftet. Forest Stewardship Council (FSC) är en oberoende, internationell medlems-organisation som ska uppmuntra till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. 

Skriv din egen recension om produktenBetyg: