Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Teknisk information - Belysningssystem 24 och LED


är ett 24v system med varmvita LED lampor för konsumenter. Systemet är väldigt energieffektivt och kan driva upp till 4.500 lampor till samma energiförbrukning som en 60W glödlampa och varje LED lampa har en brinntid på 20 000 timmar. Systemet är utbyggbart och har ett stort urval av ljusslingor, istappar, gardiner, nät, ljusslangar samt tillbehör. Med en startprodukt som grund kan du sedan bygga på ditt system med tillbehör eller påbyggnadsdelar allt eftersom. Kablarna är klädda med gummi och tål utomhusbruk. Anslutningskabel ingår ej och beställs separat.


System LED är ett premiumsystem för större, hållbara dekorationer. På grund av sin långa brinntid, långa hållbarhet och goda kvalité används det av en hel del städer för att utsmycka gatorna under julen, bland annat Liseberg är nöjda användare. Varje LED lampa har en brinntid på 50 000 timmar. Systemet förbrukar lika lite energi som en 40W glödlampa. Med det här System LED kan du få en riktigt proffessionell belysning i din trädgård, till ditt party eller juldekorationer.

Viktigt är att du alltid måste köpa till en startkabel, och därefter kan du köpa de olika påbyggnadsdelarna!

Tänk på detta för att undvika överbelasning
Det finns två olika begränsningar för att undvika överbelastning i systemet:

Max 400 Watt - detta innebär att den totala, sammankopplade effekten på en anslutningskabel (START kabel) får vara max 400 W. Watt-talet på varje del framgår av respektive produkts förpackning eller i tabellen ovan.

Max 100 "system meter" - detta innebär att den totala ledningslängden får vara 100 meter efter anslutningskabel, men då ledningarna ibland löper i olika formationer har vi räknat om varje produkts ledningslängd till "system meter". Varje produkts "system meter" framgår av respektive produkts förpackning eller i tabellen tillsammans med den produkt du tittar på.

System LED - CE och S märkt
Alla System Led's delar är testade och certifierade av Intertek ETL Semko och är S och CE märkta. IP 44 beteckningen innebär att systemet är godkänt för utomhusbruk.