Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Lord Nelson Körsbärstomat, Chocolate Cherry frö

Lord Nelson
Art.nr 5794
En läcker mörkt röd körsbärstomat med chokladbruna nyanser. Den har dessutom utsökt smak och är trevlig att odla, trivs bäst i växthus men även utomhus på en skyddad plats.
29 kr
I lager. (0 st)

Fler kategorier med liknande produkter

Latinskt namn: Solanum lycopersicum Variant: Chocolate Cherry

Intressanta körsbärstomater som bjuder på en läcker och annorlunda röd färg med chokladbruna nyanser. De har en utsökt smak och det är trevligt att odla dem i ett växthus eller om man vill utomhus, då ska de helst vara på en stillsam plats utan för mycket vind. Plantorna utvecklas bäst under bra förhållanden där de blir vattnade med jämna mellanrum och när de växer tillsammans med ett bra stöd. I mars månad är det lämpligt att börja förodla fröna i en mild temperatur. Sedan efter två månader är det okej att plantera ut plantorna i växthus eller på ett bra ställe.

Förodling: 8-10 veckor före utplantering, lägsta nattemperatur +8°C. Använd såjord. Håll fuktigt, täck med plast, eller ställ i minidrivhus, ca 18-21°C. Efter uppkomst, ljust och svalare. Extrabelysning vid tidig sådd. När plantorna kan hanteras, sätt 1/kruka i gödslad jord. Plantera om efterhand.

Såtid förodling: Början av mars - mitten av april

Direktsådd: Ej lämpligt

Blom/Skördetid: Början av juli - slutet av september

Höjd: 150-200 centimeter

Frömängd: Räcker till 5-6 plantor

Livslängd: Ettårig

Plantavstånd: 50 centimeter

Radavstånd: 70 centimeter

Sådjup: 0,5 centimeter

Växtläge: Soligt

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör