Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Lord Nelson Körsbärstomat, Gardener´s Delight frö

Lord Nelson
Art.nr 5795
Gardener's Delight är en riktig favorit med utsökt smak och den ger rikliga skördar. Den producerar saftiga tomater som är perfekta som tillbehör eller att äta direkt som de är.
19 kr
I lager. (0 st) Leveranstid: 3-10 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

Latinskt namn: Solanum lycopersicum Variant: Gardener´s Delight

Den här sorten är en riktig favorit tack vare dess utsökta smak och rikliga skördar. Plantorna får många saftiga tomater som är perfekta att ha som tillbehör till alla slags måltider eller äta dem som de är. Den mest lämpliga växtplatsen är i ett växthus och om man önskar går det bra utomhus, bara det är på en plats som inte utsätts för mycket väder och vind. De trivs som bäst i väldränerad jord full av näring och plantorna bör vattnas med jämna mellanrum. Under mars månad passar det bra att börja förodla dem i mild temperatur och efter två månader kan de planteras i växthus.

Förodling: 8-10 veckor före utplantering, lägsta nattemperatur +8°C. Använd såjord. Håll fuktigt, täck med plast, eller ställ i minidrivhus, ca 18-21°C. Efter uppkomst, ljust och svalare. Extrabelysning vid tidig sådd. När plantorna kan hanteras, sätt 1/kruka i gödslad jord. Plantera om efterhand.

Såtid förodling: Början av mars - mitten av april

Direktsådd: Ej lämpligt

Blom/Skördetid: Början av juli - slutet av september

Höjd: 150-200 centimeter

Frömängd: Räcker till ca 30 plantor

Livslängd: Ettårig

Plantavstånd: 50 centimeter

Radavstånd: 70 centimeter

Sådjup: 0,5 centimeter

Växtläge: Soligt

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör