Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Lord Nelson Körsbärstomat, Ildi frö

Lord Nelson
Art.nr 5796
Ger mängder av tomater med frisk och god smak, upp till 120 frukter i en enda klase. Ildi trivs bäst i växthus men kan planteras utomhus om det är på en skyddad plats. Behöver växtstöd.
19 kr
I lager. (0 st)

Fler kategorier med liknande produkter

Latinskt namn: Solanum lycopersicum Variant: Ildi

Ildi-sorten är små och läckra tomater i en fräsch gulröd färg. Färgen är unik och smaken är delikat - mycket frisk och god. Tomatsorten ger dessutom fina och stora skördar - upp till 120 frukter i en enda klase. Det är lämpligast att de planteras i växthus. Det går också bra att plantera dem utomhus men då ska de vara på en skyddad plats. Plantorna växer som bäst i en näringsrik jord. De behöver vattnas ordentligt och det är viktigt med ett bra stöd för plantan att klättra på. Tomaterna blir som bäst när de förodlas i en varm temperatur cirka två månader innan de planteras ut. 

Förodling: 8-10 veckor före utplantering, lägsta nattemperatur +8°C. Använd såjord. Håll fuktigt, täck med plast, eller ställ i minidrivhus, ca 18-21°C. Efter uppkomst, ljust och svalare. Extrabelysning vid tidig sådd. När plantorna kan hanteras, sätt 1/kruka i gödslad jord. Plantera om efterhand.

Såtid förodling: Början av mars - mitten av april

Direktsådd: Ej lämpligt

Blom/Skördetid: Början av juli - slutet av september

Höjd: 90-120 centimeter

Frömängd: Räcker till 15 plantor

Livslängd: Ettårig

Plantavstånd: 50 centimeter

Radavstånd: 50 centimeter

Sådjup: 0,5 centimeter

Växtläge: Soligt

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör