Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Amplar, Krukor & Korgar

Produkter

Krukor, blomkrukor & korgar

Hos oss på Gardenhome hittar du många olika sorters krukor och korgar i olika material. Vi är stolta över att vara återförsäljare av de miljövänliga gummikorgarna och krukorna från Dacarr. Dacarr är även en förebild inom modern och praktisk design. Dessutom är det ett självklart val för den som vill tänka på miljön genom att ta tillvara saker och återvinna dem.

Hos oss hittar du också vackra pilkorgar som lämpar sig lika bra för att plantera växter i som att förvara trädgårdsredskap i efter en rogivande dag i trädgården eller växthuset.

Vi erbjuder även ett utbud av rustika whiskytunnor för plantering men som fungerar minst lika bra som vattenblänk i trädgården. Med en egen whiskytunna kan du enkelt skapa en lantlig miljö som känns ombonad och välkomnande. Placera tunnan på uteplatsen och fyll den med vatten och placera ett par flytljus i tunnan för att skapa en illusion av att vattnet har små dansande eldälvor på ytan. Det kommer garanterat fånga dina gästers blickar.

Urban gardening – det ska vara enkelt

Det ska vara enkelt att odla även där det inte finns till gång till en egen trädgård eller kolonilott. Med en praktisk odlingslåda i form av en plastsäck kan du enkelt odla på balkongen eller på andra trånga utrymmen där det kan vara opraktiskt att ha lösa krukor. Eller bara där det är svårt att odla direkt i marken.

Att kunna odla sina egna kryddor i lägenheten eller på balkongen är inte så enkelt alla gånger. Men med en smidig odlingssäck kan man enkelt flytta på sin lilla miniträdgård vid behov.

Ta vara på säsongens godsaker

Med en praktisk korg är det inte bara enklare att hämta primörer i grönsakslandet, det blir faktiskt även lite roligare när man går dit med en vacker korg i flätad pil. Om du har middagsgäster och ska göra en god sallad kan du be dina gäster att själva gå ner till ditt trädgårdsland med din korg för att botanisera i trädgården.

Många av oss odlar egen lök och då är det mer än praktiskt att ha tillgång till en vacker och traditionell lökkorg att förvara sommarens skörd i. Den passar lika bra på köksbänken som i skafferiet eller källaren. Du väljer förstås själv vilka lökar du förvarar i korgen – oavsett om det blir röd lök, gul lök, eller schalottenlök så är korgen ändå lika vacker. Korgarna kommer från serien historiska korgar och är handgjorda efter gamla modeller. Därför kan utseendet variera lite grann från korg till korg.

 

+ Visa mer