Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Burgon&Ball Kryddtork

Burgon&Ball
Art.nr 3731
Dekorativ och praktisk kryddtork från Burgon & Ball att hänga färska kryddor på tork, gärna torrt och svalt. Den fungerar även lika bra till att hänga köksredskap i köket eller till exempel vackra eternellbuketter.
298 kr
140 kr
Just nu 53% billigare!
I lager. (2 st) Leveranstid: 5-10 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

Burgon & Ball Kryddtork

Dekorativ ställning för att hänga kryddor att torka i. Häng gärna kryddbuketterna på en mörk plats för att bättre behålla aromen. Torken kan också användas för att hänga dekorativa eternellbuketter i, eller varför inte i köket till att hänga köksredskap. 

Mått: diameter 26 cm 

Vikt: 0,6 kg 

Material: lackat stål

Hur skördar och torkar jag kryddor?

Rent generellt kan man säga att det går att skörda under hela växtsäsongen, men att kryddorna har mest smak precis innan de börjar blomma. Absolut bäst tid på dagen att skörda är på förmiddagen, en torr solig dag, innan solen blivit för stark.

Torka kryddor hängande i kryddbuketter 

Kvistarna binds ihop hårt och hängs i lösa luftiga buketter. Helst ska de hänga i ett mörkt luftigt utrymme som är torrt och svalt, men ej för kallt. Efter ca 2 veckor är kryddorna klara. Det kan man se på att det enkelt går att smula söner bladen mellan fingrarna. Tänk på att binda ihop buketterna hårt eftersom de krymper när de torkar. 

 

Skriv din egen recension om produktenBetyg: