Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Kryddtork, örttork

Art.nr 4955
Dekorativ ställning i gjutjärn för att hänga kryddor på tork. Den kan även användas till att hänga dekorativa eternellbuketter i, vitlöksflätor, eller varför inte i köket för att hänga köksredskap i.
359 kr
180 kr
Just nu 50% billigare!
I lager. (1 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

Krydddtorkställning - örttork

Dekorativ ställning i gjutjärn för att hänga kryddor på tork, både vacker och praktisk. Häng gärna kryddbuketterna på en mörk plats för att bättre behålla aromen. Torken kan också användas för att hänga dekorativa eternellbuketter i, eller varför inte i köket för att hänga köksredskap i.

Mått: höjd 29 cm, diameter 38 cm 

Vikt: 1,2 kg 

Material: gjutjärn

Hur skördar och torkar jag kryddor?

Rent generellt kan man säga att det går att skörda under hela växtsäsongen, men att kryddorna har mest smak precis innan de börjar blomma. Absolut bäst tid på dagen att skörda är på förmiddagen, en torr solig dag, innan solen blivit för stark.

Torka kryddor hängande i kryddbuketter 

Kvistarna binds ihop hårt och hängs i lösa luftiga buketter. Helst ska de hänga i ett mörkt luftigt utrymme som är torrt och svalt, men ej för kallt. efter ca 2 veckor är kryddorna klara. Det kan man se på att det enkelt går att smula söner bladen mellan fingrarna. Tänk på att binda ihop buketterna hårt eftersom de krymper när de torkar.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: