Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Lord Nelson Eterneller, mix frö

Lord Nelson
Art.nr 5843
Växter lämpade för torkning med bland annat Roseneternell, Jätteeternell och Risp. en spektakulär blandning med blommor i olika former, storlekar och färger. Alla bör skördas nyutslagna så man får skörda vid flera tillfällen under längre tid.
19 kr
I lager. (0 st)

Mix av Eterneller, Nelson Mixture

Här kommer en sammansättning av vackra blommor som passar utmärkt för både rabatt och kruka. Det är mycket populärt att torka blommorna och använda dem som dekoration. I mixen ingår Risp, Roseneternell och Jätteeternell som tillsammans bildar en spektakulär kombination som är mycket omtyckt. Blommorna kommer i olika former och storlekar och har många blad. För att torka dem kan man göra mindre buketter av dem när de precis slagit ut och sedan låta dem hänga upp-och-ned för att de ska behålla sin form. Blommorna trivs som bäst i lätt och porös jord och vid torka bör de vattnas.

Förodling: Så glest i fuktig såjord. Håll fuktigt. Omplantera när plantorna är stora nog att hantera. Utplantera efter frost.

Såtid förodling: Början av april - mitten av maj

Direktsådd: Vattna såytan före sådd. Håll sådden fuktig tills fröna grott vilket kan ta olika lång tid för de olika växtslagen, 2-3 veckor är vanligt.

Såtid direktsådd: Början av maj - slutet av maj

Blom/Skördetid: Början av juli - slutet av september

Höjd: ca 80 centimeter

Frömängd: Räcker till 5-6 meter

Livslängd: Ettårig

Plantavstånd: 15 centimeter

Radavstånd: 15 centimeter

Sådjup: 0,5 centimeter

Växtläge: Soligt

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör