Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Lord Nelson Sommarblommor, blå, mix frö

Lord Nelson
Art.nr 5846
Fantastisk blandning i enbart blå och violetta färgtoner. Härliga lättodlade sorter med olika blomningstid, dock blommar merparten under långa perioder. Både låg- och högväxande sorter samt häng- och klätterväxter i en unik mix.
19 kr
I lager. (0 st)

Mix av sommarblommor, Blue Shades

Stilfull sommarblomsblandning koncentrerad på blå och violetta färgtoner som passar fint i en i övrigt färgstämd rabatt. Sommarblommor har den unika egenskapen att kunna hålla en oavbruten blomning under hela sommarperioden och oftast en bra bit in på hösten. Den här blandningen innehåller en varierad mix av lättodlade sorter med olika blomningstid men merparten av växterna blommar över en längre tid. Vi hittar låg- och högväxande samt hängandes och klättrande blomsorter där alla har sin egna unik egenskaper och dofter. Gemensamt för blandningens alla växter är att de trivs bäst på luftig och mullrik jord även om många sortera är anspråkslösa. Vid torka behövs rikligt med vatten.

Förodling: Ej lämpligt

Direktsådd: Vattna såytan före sådd. Håll sådden fuktig. Bredså fröna glest på en stor fläck istället för i rader för att få ett blommande "fält".

Såtid direktsådd: Början av april - slutet av maj

Blom/Skördetid: Mitten av juni - slutet av september

Höjd: 40-75 centimeter

Frömängd: Räcker till 6-8 meter

Livslängd: Ettårig

Plantavstånd: 20 centimeter

Radavstånd: 20 centimeter

Sådjup: 1 centimeter

Växtläge: Soligt

Skriv din egen recension om produktenBetyg: