Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Lord Nelson Sommarblommor, rosa, mix frö

Lord Nelson
Art.nr 5847
Fantastisk blandning i enbart ljust och mörkt rosa färgtoner. Härliga lättodlade sorter med olika blomningstid, dock blommar merparten under långa perioder. Både låg- och högväxande sorter samt häng- och klätterväxter i en unik mix.
19 kr
I lager. (0 st)

Mix av sommarblommor, Pink Shades

Frömixen ger en läckert komponerad sommarblandning i olika nyanser av rosa. Sommarblommor har den fantastiska egenskapen att blomma oavbrutet under sommartid och ofta även en bra bit in på hösten. Den här blandningen innehåller en varierad mix av lättodlade sorter med olika blomningstid, men merparten av växterna kan pryda din trädgård under en längre tidsperiod. Vi hittar både låg- och högväxande samt hängandes och klättrande växter i den här blandningen, alla med sina egna unika egenskaper och dofter. Gemensamt för alla blommor är att de trivs bäst på luftig och mullrik jord, även om många sorter är anspråkslösa. Vid torka är det viktigt med riklig bevattning.

Förodling: Ej lämpligt

Direktsådd: Vattna såytan före sådd. Håll sådden fuktig. Bredså fröna glest på en stor fläck istället för i rader för att få ett blommande "fält".

Såtid direktsådd: Början av april - slutet av maj

Blom/Skördetid: Mitten av juni - slutet av september

Höjd: 40-75 centimeter

Frömängd: Räcker till 6-8 meter

Livslängd: Ettårig

Plantavstånd: 20 centimeter

Radavstånd: 20 centimeter

Sådjup: 1 centimeter

Växtläge: Soligt

Skriv din egen recension om produktenBetyg: