Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Lord Nelson Sommarblommor,bl.färg. Big Pack, mix frö

Lord Nelson
Art.nr 5845
En charmig och mycket uppskattad fröblandning i storpack, som ger några av de mest populära svenska sommarblommorna. I mixen ingår både låg- och högväxande samt häng- och klätterväxter.
19 kr
I lager. (0 st)

Mix av sommarblommor, Nelson Mixture, Big Pack

En charmig och mycket uppskattad fröblandning i storpack, som ger några av de mest populära svenska sommarblommorna. I denna härligt komponerande mix hittar vi bland annat Blåklint, Ringblomma, Aster, Zinnia, Romersk Riddarsporre med flera. Alla dess färger bildar en härligt uppiggande färgklick i rabatten eller till sommarens blombuketter. I blandningen finner du både låg- och högväxande samt hängandes och klättrande växter, alla med sina egna unika egenskaper och dofter. Denna sommarblomsblandning trivs bäst i näringsrik och lucker jord men är annars lättskött. Behöver vattnas vid torka. Om du rensa bort fula och vissna blommor med jämna mellanrum så kommer också blomperioden förlängas.

Förodling: Ej lämpligt

Direktsådd: Vattna såytan före sådd. Håll sådden fuktig. Bredså gärna fröna glest i en stor fläck istället för i rader, för att få ett blommande "fält".

Såtid direktsådd: Början av april - slutet av maj

Blom/Skördetid: Mitten av juni - slutet av september

Höjd: 40-70 centimeter

Frömängd: Räcker till ca 20 meter

Livslängd: Ettårig

Plantavstånd: 20 centimeter

Radavstånd: 20 centimeter

Sådjup: 1 centimeter

Växtläge: Soligt

Skriv din egen recension om produktenBetyg: