Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Wildlife Garden Multiholk Korsvirkeshus

Wildlife Garden
Art.nr 8305
Fågelmatare och fågelholk i kombination gör denna multiholk till fåglarnas paradis året runt. Målad i miljövänliga färger på väderbeständigt trä. Kan monteras på stolpe eller vägg, skruvar och fäste medföljer. Skruvar till fäste för montering på vägg eller stolpe medföljer. Stolpen medföljer dock inte.
535 kr
Klarna Delbetalning från 27 kr/mån. (24 mån.)
I lager. (3 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

Med några enkla handgrepp kan du använda denna fågelholk året om. Både som fågelmatare och fågelholk. Den är lätt att rengöra och anpassad för fåglarnas liv och tillvaro.

Som fågelholk

Storleken är anpassad för småfåglar som sparvar och mesar. Upp till utgångshålet finns även klätterskåror för småfågelungar som ska ta sig upp för sin första flygtur.

Som fågelmatare

Multiholken är stängd så pass att fåglarna endast kommer åt maten från pinnen de sitter på. Fröna hålls rena från spillning och är skyddad från regn, snö och andra större fåglar eller ekorrar som gärna vill ta del av maten. Sittpinnarna kan anpassas så att endast mindre fåglar får plats. Annars kan ekorrar och större fåglar vara duktiga på att stjäla maten från småfåglarna.

Historia om Korsvirkeshuset

Korsvirkeshus ser man oftast på skånska slätterna. Byggnadssättet härstammar egentligen från medelhavet och spred sig sedermera via England till Skandinavien på 1600-talet. Att bygga med korsvirke och snedsträvor ansågs som ett virkesbesparande sätt att bygga hus på den tiden.

Vikt: 1 kg
Kvalitet: Massivt trä, miljövänlig färg
Mått: 184x194x247 mm
Kapacitet: Rymmer 2 liter

Montering:
På valfri vägg eller stolpe med medföljande skruv
OBS! Stolpe följer ej med produkten!

 

 

 

 

Skriv din egen recension om produktenBetyg: