Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Micro Leaf Koriander, frö (Koriander)

Micro Leaf
Art.nr 10125
Vanligt inslag i asiatiska och sydameriakanska rätter. Ger frodiga och fräscha blad. OBS! Rea på grund av kort datum.
29 kr
19 kr
Just nu 34% billigare!
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Fler kategorier med liknande produkter

Koriander, frö

OBS! Rea på grund av kort datum så odla direkt. 

Koriander är vanligt inslag i framförallt asiatiska och sydamerikanska rätter. Men kommer mer och mer i våra egna recept också. Den här sorter ger frodiga och fräscha blad. Klipp av bladen ovanför det första bladparet så växer det ut nya allt eftersom.

Microgreens är ett samlingsnamn för både groddar (som odlas i vatten och man äter hela skottet) och microblad (blad som odlas i jord och skördas eftersom). De här korianderfröna ska odlas i vanlig planteringsjord. Till det behöver du ett minidrivhus för att jorden ska hålla sig dränerad och jorden fuktig. 

Fyll drivhuset med jord tills det är någon centimeter kvar upp till kanten. Fukta jorden och så fröna enl beskrivningen på påsen. För att hålla en jämn fuktighet har du hjälp av locket till drivhuset. Det underlättar även om du har en finstrilig stråle när du vattnar så fröna inte flyter omkring. En fiffig sådan är t ex en såddbevattnare som du sätter på en vanlig PET-flaska.

När skotten kommit upp kan du ta av locket och ställa dem ljust och varmt. Klipp av bladen ovanför det första bladparet så växer det ut nya allt eftersom.

Vill du läsa mer om att odla microgreens? Titta in i vår blogg för mer inspiration http://blogg.gardenhome.se/microgreens-del-1-sa-lyckas-du-med-dina-blad/

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör