Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Micro Leaf Pak Choi, frö (Pak Choi)

Micro Leaf
Art.nr 10126
Populär grönsak med asiatiskt ursprung. Röda, spänstiga blad. Passar till sallad eller fisk. OBS! Rea på grund av kort datum.
29 kr
19 kr
Just nu 34% billigare!
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Fler kategorier med liknande produkter

Pak Choi, frö

OBS! Rea på grund av kort datum så odla direkt. 

Pak Choi är en sorts salladskål med asiatiskt urpsrung. Denna sort har röda spänstiga blad. Används ofta i asiatiska wokrätter och soppor. Rik på A- och C-vitamin, fibrer och antioxidanter. Denna sort har röda spänstiga blad och passar i sallad eller till fisk.

Skörda ovanför första bladparet så växer nya bladpar ut.

Microgreens är lätta att odla hemma och du kan göra det året runt i ditt eget köksfönster. Roligt är det också eftersom det är så lätt att lyckas och du får färska krispiga små blad att använda i maten eller i din sallad.

Det enda du behöver är ett minidrivhus, vanlig planteringsjord och möjligtvis en fönsterlampa om det är för mörkt för årstiden. För att behålla en jämn fuktighet i jorden har man till en början ett lock på drivhuset, vattna försiktigt, gärna med en såddbevattnare, så minskar du risken att dränka fröna. När det börjat komma små skott kan du ta av locket och ställa drivhuset på en ljus och varm plats.

I vår blogg hittar du flera artiklar om att odla microgreens: http://blogg.gardenhome.se/microgreens-del-1-sa-lyckas-du-med-dina-blad/

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör