Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Nutscene trädgårdssnöre (Terracotta)

Nutscene
Art.nr 8011
En spole med ett 3 lagers jutesnöre om 120 meter. Passar perfekt som refillsnöre i Nutscenes plåtburkar med snöre men funkar lika bra utan hållare då snöret kommer från mitten av spolen och trasslar därför inte lika lätt. Kan komposteras efter användning.

79 kr
I lager. (6 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

Nutscene trädgårdssnöre, terracotta

Nutscene logotype

En spole med  ett 3 lagers jutesnöre om 120 meter. Passar perfekt som refillsnöre i Nutscenes plåtburkar med snöre. Finns i flera olika färger, för att du ska hitta en färg som passar det du ska använda den till och kunna göra det så osynligt som möjligt i trädgården.

Mått på spolen: höjd 11 cm, diameter 6,5 cm 

Längd snöre: 120 m 

Jutesnören från Nutscene är kända för att vara gjorda av högsta kvalitet, vara mycket starka och hållbara samtidigt som de är mjuka, och de skadar därför inte växterna. De går bra att kompostera efter användningen och de är gjorda på miljövänligt sätt genom förnybara resurser. Att använda Nutscene jutevävsnören är ett miljövänligt sätt att binda upp sina plantor.

Skotska Nutscene® har tillverkat jutesnören och produkter till trädgården sedan 1922. Företaget var de första som fick patent på snörspolar där snöret kommer från centrum av spolen, något som sedan dess har kopierats av många andra men inte till samma goda kvalité. Nutscene kommer från deras världsbesrömda gröna trädgårdssnöre vilket inte syns när man använder det för att binda upp plantor. Det är en "Not Seen" produkt, därav namnet. Nutscene producerar fortfarande sina snören för hand på det gamla traditionella sättet, och har flera gånger vunnit pris på Chelse flower show för sina produkter.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: