Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Nutscene Trädgårdssnöre grön

Nutscene
Art.nr 8007
En spole med ett 3 lagers jutesnöre om 120 meter. Passar perfekt som refillsnöre i trådgårdsburkarna med snöre, eller som refill till de olika hållarna från Nutrscene vi har för snören.
79 kr
I lager. (9 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

Nutscene trädgårdssnöre 

Nutscene logotype

En spole med  ett 3 lagers jutesnöre om 120 meter. Passar perfekt som refillsnöre i trådgårdsburkarna med snöre, eller som refill till de olika hållarna från Nutrscene vi har för snören.

Finns i flera olika färger, för att du ska hitta en färg som passar det du ska använda den till och kunna göra det så osynligt som möjligt i trädgården.

Mått diam 6,5 cm  höjd ca 11 cm på nystanet  120 meter

Jutesnören från Nutscene är kända för att vara gjorda i högsta kvalité, vara mycket starka och hållbara samtidigt som de är mjuka, och de skadar därför inte växterna. De går bra att kompostera efter användningen och de är gjorda på miljövänligt sätt genom förnybara resurser. Att använda Nutscene jutevävsnören är ett miljövänligt sätt att binda upp sina plantor.

Skotska Nutscene® har tillverkat jutesnören och produkter till trädgården sedan 1922. Företaget var de första som fick patent på snörspolar där snöret kommer från centrum av spolen, något som sedan dess har kopierats av många andra men inte till samma goda kvalité. Nutscene kommer från deras världsbesrömda gröna trädgårdssnöre vilket inte syns när man använder det för att bina upp plantor. Det är en "Not Seen" produkt, därav namnet. Nutscene producerar fortfarande sina snören för hand på det gamla traditionella sättet, och har flera gånger vunnit pris på chelse flower show för sina produkter.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: