Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Nutscene Trädgårdssnöre Grovt natur

Nutscene
Art.nr 8014
En spole med ett 3 lagers jutesnöre om 90 meter. Ett grövre snöre som är ca 5 mm i diameter. Ett mjukt men hållbart och slitstarkt snöre som kan komposteras efter användning.
169 kr
80 kr
Just nu 53% billigare!
I lager. (2 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Nutscene trädgårdssnöre grovt

Nutscene logotype

En spole med  ett 3 lagers jutesnöre om 90 meter. Detta jutesnöre är grövre och ca 5 mm i diameter för uppbindning av lite tyngre växter. 

Jutesnören från Nutscene är kända för att vara gjorda i högsta kvalité, vara mycket starka och hållbara samtidigt som de är mjuka, och de skadar därför inte växterna. De går bra att kompostera efter användningen och de är gjorda på miljövänligt sätt genom förnybara resurser. Att använda Nutscene jutevävsnören är ett miljövänligt sätt att binda upp sina plantor.

Skotska Nutscene® har tillverkat jutesnören och produkter till trädgården sedan 1922. Företaget var de första som fick patent på snörspolar där snöret kommer från centrum av spolen, något som sedan dess har kopierats av många andra men inte till samma goda kvalité. Nutscene kommer från deras världsbesrömda gröna trädgårdssnöre vilket inte syns när man använder det för att binda upp plantor. Det är en "Not Seen" produkt, därav namnet. Nutscene producerar fortfarande sina snören för hand på det gamla traditionella sättet, och har flera gånger vunnit pris på Chelse flower show för sina produkter.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: