Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Hasselfors Odlingsbänk, omålad

Hasselfors
Art.nr 7904
Odlingsbänk av obehandlat trä med vackra sinkade hörn och förbättrade hörnbeslag som gör den lätt att montera. Skapa enkelt en vacker och praktisk köksträdgård.
675 kr
Klarna Delbetalning från 33 kr/mån. (24 mån.)
Beställningsvara.

Odlingsbänk Hasselfors

Med en Odlingsbänk från Hasselfors skapar du enkelt och snabbt, ett inte bara väl fungerade, utan också ett mycket dekorativt köksland eller blomsterbädd. I och med att bädden höjs upp med odlingsbänken så får växterna ett extra gynnsamt läge, och speciellt i kalla klimat så värms bäddarna upp snabbare på våren och går därför att använda tidigare. Odlingsbänken går såklart även att stapla flera ovanpå varandra för att få en ännu djupare odlingsbädd för grödor som kräver djupare förutsättningar för rötterna. 

Odlingsbänken är gjord i obehandlat trä i finsk furu som målas eller oljas efter tycke, beslagen är i galvaniserat stål. En odlingsbänk av obehandlat trä är ett perfekt val vid odling av ätliga växter. Du behöver aldrig oroa dig för att gifter ska läcka in i grönsakerna, för det finns inga! 

Odlingsbänken har förbättrade hörnbeslag och är enkelt att montera, och det går snabbt och lätt att vara igång med sin köksträdgård på nolltid

Storlek: 117 x 80 x 23 cm, 10 kg. Odlingsbänken har ingen botten. 

Odlingsbänken fick utmärkelsen Årets Trädgårdsprodukt 2010.

  

Mått:

Mått på den färdiga produkten: 117 x 80 x 23 cm, tjocklek 25 mm

Förpackningsmått: 118 x 21 x 13,5 cm

Vikt: 10 kg

Material: värmebehandlad furu

Förpackningen innehåller:

Tämoduler

4 st. varmförzinkade hörnkilar inklusive skruvar (2 st./kil)

Här hittar du monteringsanvisningen att skriva ut

Skriv din egen recension om produktenBetyg: