Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Oljelampa Stor Tumble Torch (kopparfärgad)

Art.nr 3831
Oljelampa modell större för utomhusbruk. Den här oljelampan är vackert kopparfärgad och två stycken kan göra hela skillnaden för en entré en mörk kväll. De kan både stå på marken eller i hållare för att få upp dem en bit.
379 kr
190 kr
Just nu 50% billigare!
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Fler kategorier med liknande produkter

Kopparfärgad oljelampa Tumble torch 

Tumble torch är en oljelampa som har många användningsområden och under alla årstider. Vid entrén eller uppfarten när gäster väntas, i trädgården i höstrusket eller vid strandkanten under stugsista. Du kan köpa till en hållare och använda den som en fackla eller så kan du helt enkelt ställa den på marken eller på uteplatsen. Hur du än väljer att göra är din Tumble torch oljelampa alltid lika dekorativ. 

Det var på 50-talet som Amerikanska vägverket utformade den kulformade lampan. Den specialgjordes för att inte välta och har en väldigt tung botten. Tumble torch oljelampa har en kraftig glasfiberveke, som varken slocknar av blåst eller brinner upp. Det är alltså en oljelampa som är som gjord för att ha på blåsiga ställen och som inte tippar. 

Eldas med vanlig lampolja. Om man släcker lyktan innan oljan har brunnit upp kommer den medföljande veken att räcka länge eftersom den är gjord av glasfiber och inte bomull. Ett tips är att alltid se till att det finns olja i lampan och fyll på innan det är helt tomt. Det är när man låter lyktan brinna tills oljan tar slut som veken "äts upp".

TIPS! Du kan även lägga till lite citronellaolja för att hålla myggen på avstånd i sommarmörkret.
Brinner i 24 timmar i alla väder. Klarar även regn och rusk utan att slockna.
Tänk dock på att brinntiden försämras ju mer veke du har framme så för längre brinntid ska veken vara så liten som möjligt.
Brinntiden kan även skilja lite beroende på vilken lampolja du använder.

Mått: höjd 20,5 cm, diameter 20 cm

Vikt: 2 kg

Material: kopparplåt, kiselsten, glasfiber

 

Skriv din egen recension om produktenBetyg: