Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Oljelykta Stor Tumble Torch (svart) (Stor 20 cm)

Art.nr 3828
Extra stor oljelampa för utomhusbruk. Kan sättas direkt på marken eller i en hållare i rabatten.
309 kr
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Tumble torch är en otroligt vacker oljelampa som har många användningsområden. Du kan köpa till en hållare för att sätta i rabatten och använda den som en fackla, eller så kan du helt enkelt ställa den på marken, altanen eller uteplatsen. Hur du än väljer att göra är din Tumble torch oljelampa lika dekorativ. Med sin enkla design har den varit ett förstahandsval som oljelampa sedan 50 talet.

Tumble torch oljelampa har en kraftig glasfiberveke, som varken slocknar av blåst eller brinner upp. Det är alltså en oljelampa som är som gjord för att ha på blåsiga ställen.
Den kulformade lampan är gjord av Amerikanska vägverket på 50- talet, och är specialgjord för att inte välta om den blir påkörd. Detta genom att den har en otroligt tung botten.

Fyll lampan til 2/3 delar med vanlig lampolja. Du kan även lägga till lite citronellaolja för att hålla myggen på avstånd i sommarmörkret. Brinner i 24 timmar i alla väder. Klarar även regn och rusk utan att slockna.

Tumble torch passar lika bra på sommaren som vintern. Lys upp vid din badtunna på vintern. Lys upp på kräftfesten, eller midsommarfesten. Skapa mysig stämning i den ljumma sommarkvällen eller i den mörka, svarta vinternatten. Vad du än väljer att använda din Tumble torch till kommer den att sprida ett vackert sken över din trädgård eller uteplats.

 

Höjd: 20 cm
Diameter: 20 cm
Vikt: 1,6 Kg

OBS Eldas endast med lampolja inget annat! Kan rosta lite med tiden och får en vacker patina pga det.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: