Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Oljelykta Tumble Torch mini (svart)

Art.nr 3470
Svart oljelampa av mindre modell för utomhusbruk. Den här oljelampan fungerar lika bra alla årstider och kan göra hela skillnaden för en entré en mörk kväll eller varför inte till kräftskivan när sommaren börjar närma sig sitt slut.
179 kr
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Fler kategorier med liknande produkter

Svart oljelampa Tumble torch mini 

Tumble torch är en oljelampa som har många användningsområden. Vid entrén eller uppfarten när gäster väntas, i trädgården i höstrusket eller vid strandkanten under stugsista. Tumble torch passar lika bra på sommaren som vintern. Den lyser upp vid badtunnan på vintern, kräftfesten i augusti eller Valbord på vårkanten. 

Det var på 50-talet som Amerikanska vägverket utformade den kulformade lampan. Den specialgjordes för att inte välta och har en väldigt tung botten. Tumble torch oljelampa har en kraftig glasfiberveke, som varken slocknar av blåst eller brinner upp. Det är alltså en oljelampa som är som gjord för att ha på blåsiga ställen och som inte tippar. 

Eldas med vanlig lampolja, inget annat. Om man släcker lyktan innan oljan har brunnit upp kommer den medföljande veken att räcka länge eftersom den är gjord av glasfiber och inte bomull. Ett tips är att alltid se till att det finns olja i lampan och fyll på innan det är helt tomt. Det är när man låter lyktan brinna tills oljan tar slut som veken "äts upp".

TIPS! Du kan även lägga till lite citronellaolja för att hålla myggen på avstånd i sommarmörkret. 
Brinner i 12 timmar i alla väder. Klarar även regn och rusk utan att slockna. 
Tänk dock på att brinntiden försämras ju mer veke du har framme så för längre brinntid ska veken vara så liten som möjligt. 
Brinntiden kan även skilja lite beroende på vilken lampolja du använder.

Mått: höjd 15 cm, diameter 14 cm

Volym: 0,9 L 

Vikt: 0,7 kg

Material: metall, kiselsten, glasfiber 

Höjd: 14 cm
Längd: 14 cm
Bredd: 14 cm
Vikt: 0,76 Kg

(2010-05-30) - - 5 av 5

Skriv din egen recension om produktenBetyg: