Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Lord Nelson Petunia, Cascade Orchid Mist F1, dubbel frö

Lord Nelson
Art.nr 6014
Mycket nyansrik ganska stor dubbelblommig växt som passar bäst i balkonglådor, krukor och amplar men även i andra blomsterarrangemang. Färgerna går i en intensiv pastellton och det är en mycket vacker Petunia.
34 kr
I lager. (0 st)

Latinskt namn: Petunia hybrida Variant: Cascade Orchid Mist F1

Mycket nyansrik ganska stor dubbelblommig växt som passar bäst i balkonglådor, krukor och amplar. Färgerna ger en intensiv pastellton och är mycket vackra även i andra blomsterarrangemang än de nyss nämnda, och i all enkelhet kanske man kan placera den på middagsbordet i en skål med vatten. Cirka 30 cm hög växt som inte bör utplanteras för tidigt då den som alla Petunior är mycket frostkänslig. Placeras helst soligt och planteras med förkärlek i luckrad plantjord. Se till att regelbundet ge extra näring och var noga med att jorden inte blir för torr.

Förodling: Så glest mot fuktad såjord. Täck ej med jord. Håll fuktigt och täck med plast. Ställ ljust i rumstemperatur. Omplantera till 1 planta/kruka med gödslad jord. Ställ ljust och svalt. Tillskottsbelysning ger knubbigare plantor. För buskigare plantor, toppa 1-2 veckor efter omplantering. Mycket frostkänslig. Plantera inte ut för tidigt.

Såtid förodling: Början av mars - mitten av april

Direktsådd: Ej lämpligt

Blom/Skördetid: Mitten av juni - slutet av september

Höjd: ca 30 centimeter

Frömängd: Räcker till 15-18 plantor

Livslängd: Ettårig

Plantavstånd: 20 centimeter

Radavstånd: 20 centimeter

Sådjup: 0 centimeter

Växtläge: Soligt

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör