Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

ELDgarden Pionstöd rost

ELDgarden
Art.nr 4280
Vackert och funktionellt pionstöd i järn från ELDgarden som rostar naturligt med tiden. Upptill har det knoppar som liknar pionskott och det rostfärgade järnet gör sig mycket bra mot de praktfulla pionerna.
529 kr
264 kr
Just nu 50% billigare!
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

ELDgarden Pionstöd i rostigt järn

Pionstödet i rostfärgat järn från ELDgarden är en av våra absolut populäraste produkter. Det är ett tvådelat pionstöd med knoppar upptill som liknar pionskott. Det går att använda delarna separat men för att skapa en hel cirkel fäster du enkelt ihop stödet i översta cirkeln med skruv och mutter som medföljer. Stöden är tillverkade av järn som rostar i trädgården. Stödet har tre cirkulära nivåer som skyddar pionerna på alla höjder och håller ihop blommor och blad effektivt. Som tillbehör finns ett galler också från ELDgarden att köpa till och lägga ovanpå pionstödets översta ring för mer stadga i mitten. 

Tänk på att sätta ut ditt pionstöd tidigt på året medan pionerna är små, annars är det lätt att du skadar dem då du sätter ut det. Modellerna kan variera något från år till år vilket kan betyda små skillnader i utseende. 

Mått: höjd 73 cm, diameter 75 cm mellan översta pionknopparna, 54 cm översta ringen, 40 cm nedersta ringen

Vikt: 2 kg 

Material: rundstav i järn som rostar naturligt med tiden 

Pia (2014-07-09) - - 5 av 5
Superfint👌 vi är så nöjda.

Ola Obrant Andreasson (2011-05-04) - Vi är väldigt nöjda! - 5 av 5
Beställde två stycken pionstöd. Tycker att det blev väldigt fint och bra. (Enda nackdelen är att en skruv hade trillat av i transporten, men som tur var hade vi likvärdig hemma.) Ett utmärkt köp, och snabbt skickat till oss. Vi är mycket nöjda med GardenHome.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: