Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Planteringsbord med plåt grå

Art.nr 8604
Vackert planteringsbord i grått, FSC märkt. Perfekt att ha när du ska så, eller när du ska skola om plantor. Det ger dig en bra arbetshöjd, och gör omskolningen till en fröjd.
1995 kr
Klarna Delbetalning från 99 kr/mån. (24 mån.)
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Fler kategorier med liknande produkter

Grått planteringsbord med zinkplåt

Ett planteringsbord är en god investering för dig som jobbar mycket i trädgården och sår och skolar om plantor ofta. Det ger dig en bra arbetshöjd, och gör omskolningen till en fröjd. Det passar lika bra i växthuset som i trädgården eller i garaget. 

Planteringsbordet har en bordsbeklädnad av zinkplåt för att det ska hålla länge, och du ska kunna söla med jord och vatten utan att det gör något. Det har också tre små lådor där du kan förvara etiketter, snören, prickelpinnar, fröer och annat som behövs vid sådd och omskolning.

Hyllan under planteringsbordet är stor och rejäl och där kan du förvara jord, krukor eller annat som hjälper dig vid planterandet. Den går att ta lös, men rekomenderas att ha kvar för att bordet ska stå riktigt stadigt.

Planteringsbordet kommer i ett platt paket och monteras enkelt ihop genom att överdelen lyfts på nederdelen, och hyllan sätts fast. Det passar garanterat lika fint i växthuset som ute i trädgården eller inne i garaget. Ett praktiskt smycke i din trädgård eller ditt växthus!

Planteringsbordet är FSC märkt. Forest Stewardship Council (FSC) är en oberoende, internationell medlems-organisation som ska uppmuntra till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. 

Mått: höjd 82,5 cm, bredd 78 cm, djup 38 cm

Vikt: 12,2 kg

Material: furu, zink 

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör