Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Planteringsbehållare potatis

Art.nr 3818
Blommig odlingssäck för potatisodling på balkongen, terrassen eller i växthuset för odling av tidig färskpotatis. Handtagen gör den enkel att flytta och den tar lite plats, alla utan trädgård kan också odla potatis.
99 kr
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Fler kategorier med liknande produkter

Planteringsbehållare potatis 

En behållare för potatisodling som passar perfekt för den som inte har en stor trädgård som kan rymma ett potatisland. Med den här går det att odla potatis på balkongen eller altanen men den är även helt suveränt att använda i växthuset för att få fram tidig färskpotatis. Den har handtag på sidorna för att enkelt kunna flyttas.  

Fyll odlingssäcken med lite jord och lägg i 3-5 potatisar. Allteftersom potatisen växer fyller du på jorden tills den kommer upp till behållarens kant. Sedan är det bara att vattna och vänta på skörden. Instruktioner för användning medföljer på engelska.

När du odlat klart för säsongen tömmer du den, rengör och viker ihop den. Då tar den mycket liten plats. Det kan inte bli enklare att odla sin egen färskpotatis. Det vackert färgranna blomstertrycket på utsidan ger dessutom en snygg odling i urban miljö. 

Mått: längd 34 cm, bredd 34 cm, höjd 45 cm

Vikt: 0,13 kg 

Volym: 41 L 

Material: PP, polyester  

(2010-04-30) - - 1 av 5

Skriv din egen recension om produktenBetyg: