Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Såddbevattnare till petflaska, grön (Finstrilig)

Art.nr 3679
Kork med fin stril att sätta på petflaskor. Perfekt att vattna små frösådder med. Enkelt och billigt! Finns i flera olika strilstorlekar.
19 kr
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Fler kategorier med liknande produkter

Finstrilig såddbevattnare

Små frön flyter gärna bort när man vattnar med en för grov vattenstråle. Därför har vi tagit hem denna fiffiga produkt, ett munstycke i plast med fin stril som du sätter fast på vanliga tomma petflaskor. Nu kan du ha hur många "vattenkannor" du vill. 


Ett bra tips är att fylla flera petflaskor, t ex en för varje dag i veckan och blanda i en mindre dos gödning än vad som står på gödningsflaskan. Många gånger har det visat sig vara ett lyckat recept att vattna lite och ofta med en mindre mängd gödning än att försöka komma ihåg att blanda i gödning någon gång i veckan. Placera ut och fyll på allt eftersom så blir bevattningen en enkel sak. Enkelt, genialt och billigt! 

Fin stril

Diana Lovatt (2010-01-27) - - 5 av 5
En otroligt bra sak som jag köpte på Mässan för två år sedan och jag kan numera ej leva utan den. Jag vet redan nu att jag kommer att köpa flera av den för den går varm i växthuset under sommaren. Jag kan bara rekomendera denna.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: