Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Burgon&Ball Sekatör av Sophie Conran

Burgon&Ball
Art.nr 6570
Fantastisk sekatör för dig med lite mindre händer. Tillverkad i rostfritt stål med låsbygel i mässing, designad av Sophie Conran för Burgon & Ball. Kommer i fin presentförpackning.
498 kr
244 kr
Just nu 51% billigare!
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Fler kategorier med liknande produkter

Burgon & Ball Sekatör av Sophie Conran

Riktigt fin sekatör med utmärkta klippegenskaper och som passar dig med mindre händer. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en enkel låsbygel i mässing. Den levereras dessutom i en mycket snygg presentförpackning som syns på bild tre och kan vara en perfekt gåva till den trädgårdsintresserade. 

Mått: längd 20 cm, bredd 5 cm, tjocklek handtag 1,7 cm

Vikt: 0,26 kg

Material: rostfritt stål, mässing

Denna sekatör från Burgon & Ball kommer från deras designserie "Sophie Conran for Burgon & Ball". Hela serien är speciellt framtagen och utvecklad för kvinnors behov. Redskapen har små handtag som är gjorda att passa en kvinnas hand, och man har tänkt på att de ska vara ergonomiska, så handtagen känns sköna att hålla i och jobba med. De är snygga, och gjorda av rustika kvalitetsmaterial. Produkterna är designade av den kända kocken och designern Sophie Conran (därav seriens namn), och serien är exklusivt gjord för Burgon & Ball. Redskapsserien Sophie Conran for Burgon & Ball Garden har vunnit Silver Award for "Best Garden Product" in the House Beautiful Awards 2011.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: