Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Lord Nelson Stelliomelon F1 frö

Lord Nelson
Art.nr 5681
En delikat melon för växthus och drivbänk som ger runda frukter som mognar tidigt. Den bör odlas liggande eller uppbunden och frukten bör stödjas/bindas upp så att inte plantan bryts av. Spara endast ett par frukter per planta.
34 kr
I lager. (0 st)

Fler kategorier med liknande produkter

Latinskt namn: Cucumis melo Variant: Stellio F1

Ettårig läcker melonsort som är kraftigväxande och ger ifrån sig runda frukter med tidig mognad. Odlas liggande eller uppbunden i framför allt växthus och drivbänk då den inte vill frysa. Mår som bäst i luftig och näringsrik jord, klarar ej av torka. Befrukta melonens honblomma (de blommor som är uppsvällda) genom att ta pollen från hanblomman och pensla ut pollenet inuti honblomman, lämna endast kvar ett fåtal frukter per planta. För att plantas inte ska brytas itu så binder du fast melonen. Denna sort skördar du på sensommaren, och den unga plantan trivs allra bäst i soligt växtläge.

Förodling: Fyll krukan med 2/3 gödslad blomjord och resten såjord. Så 1 frö/kruka i den fuktade såjorden. Håll fuktigt och ställ varmt 28°C för groning sedan ljust och normal rumstemperatur. Vattna och ge näring. 

Såtid förodling: Början av april - slutet av maj

Direktsådd: Ej lämpligt

Blom/Skördetid: Början av augusti - slutet av september

Frömängd: Räcker till ca 2-3 plantor

Livslängd: Ettårig

Plantavstånd: 50 centimeter

Radavstånd: 50 centimeter

Sådjup: 1 centimeter

Växtläge: Soligt

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör