Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

System LED Ljusnät 2 m x 1 m varmvit

System LED
Art.nr 8428
Utbyggbart system av ljusslingor för proffs. OBS du måste köpa till startkabel annars fungerar ej slingan!
669 kr
334 kr
Just nu 50% billigare!
I lager. (1 st) Leveranstid: 5-10 dagar

System LED - Ljusnät 2x1 m

Har du tröttnat på ljusslingor som blåser sönder, krånglar på olika sätt och slocknar innan de borde? Vill du kunna bygga ihop flera ljusslingor till större dekorationer? Vill du ha proffsljus till konsumentpris? Då är det System LED du ska prova!

System LED är ett av marknadens mest flexibla och energisnåla system för dekorationsbelysning utomhus. Systemet är utbyggbart och har ett stort urval av slingor, istappar, gardiner, nät, ljusslangar samt tillbehör. Samtliga produkter i systemet är ihopkopplingsbara med varandra och du köper allt i delar. 

Viktigt är att du alltid måste köpa till en startkabel, och därefter kan du köpa de olika påbyggnadsdelarna

System LED är ett premiumsystem för större, hållbara dekorationer. På grund av sin långa brinntid på  LED lamporna, långa hållbarhet och goda kvalité används det av en hel del städer för att utsmycka gatorna under julen, bland annat Liseberg nöjesfält är nöjda användare.

Livslängden är hela 50 000 brinntimmar och det ger ett mycket kraftigt ljussken.

Slingan är 2 m lång och har ett nätnerhäng på 1 meter och består av 100 ledlampor

Bredd/Längd 200cm
Höjd/Avstånd 100cm
  Kabellängd excl.
  Antal ljuskällor 100 LED
  Effekt 8W
Klass 230V IP44
  Övrigt 6 system m.

 

 

Tänk på detta för att undvika överbelasning

Det finns två olika begränsningar för att undvika överbelastning i systemet:

Max 400 Watt - detta innebär att den totala, sammankopplade effekten på en anslutningskabel (START kabel) får vara max 400 W. Watt-talet på varje del framgår av respektive produkts förpackning eller i tabellen ovan.

Max 100 "system meter" - detta innebär att den totala ledningslängden får vara 100 meter efter anslutningskabel, men då ledningarna ibland löper i olika formationer har vi räknat om varje produkts ledningslängd till "system meter". Varje produkts "system meter" framgår av respektive produkts förpackning eller i tabellen ovan. 


System LED - CE och S märkt

Alla System Led's delar är testade och certifierade av Intertek ETL Semko och är S och CE märkta. IP 44 beteckningen innebär att systemet är godkänt för utomhusbruk. 

semkologgan


Skriv din egen recension om produktenBetyg: