Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Nutscene Tin o Twine - trädgårdssnöre på burk (Grön)

Nutscene
Art.nr 8002
Grönt jutesnöre från Nutscene av högsta kvalité, starkt och hållbart samtidigt som det är mjukt, och skadar därför inte växterna. Trasslar inte och kan komposteras efter användning.

149 kr
I lager. (3 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Fler kategorier med liknande produkter

Nutscene trädgårdssnöre i burk, grön

Nutscene logotype

Jutesnören från Nutscene är kända för att vara gjorda i högsta kvalité, alltid vara starka och hållbara samtidigt som de är mjuka, och de skadar därför inte växterna. De går bra att kompostera efter användningen och de är gjorda på miljövänligt sätt genom förnybara resurser. Att använda Nutscene jutevävsnören är ett miljövänligt sätt att binda upp sina plantor.

Detta snöre kommer förpackat i en fin plåtburk med hål i locket där man drar fram snöret, mycket praktiskt då man lätt kan använda snöret utan att det trasslar sig. 

Burken innehåller en spole med  ett 3-lagers jutesnöre. 

Mått på nystanet: diameter 6,5 cm, höjd ca 11 cm, längd 150 meter

Burkmått: 12 x 9 cm

Finns i flera olika färger, för att du ska hitta en färg som passar det du ska använda den till och kunna göra det så osynligt som möjligt i trädgården.

Skotska Nutscene® har tillverkat jutesnören och produkter till trädgården sedan 1922. Företaget var de första som fick patent på snörspolar där snöret kommer från centrum av spolen, något som sedan dess har kopierats av många andra men inte till samma goda kvalité. Nutscene kommer från deras världsbesrömda gröna trädgårdssnöre vilket inte syns när man använder det för att binda upp plantor. Det är en "Not Seen" produkt, därav namnet. Nutscene producerar fortfarande sina snören för hand på det gamla traditionella sättet, och har flera gånger vunnit pris på Chelse flower show för sina produkter.

Skriv din egen recension om produktenBetyg: