Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Trädgårdskonst

Produkter

Trädgårdskonst - trädgårdsstatyer och trädgårdsskulpturer

Trädgårdskonst är för alla och kan passa i alla möjliga olika trädgårdar. Stora trädgårdsstatyer eller mindre trädgårdsskulpturer kan ha en given plats i vilken trädgård som helst. Antingen är du redan såld på trädgårdskonst och letar och skapar platser för trädgårdsstatyer eller så känns det helt främmande att placera ut dylika föremål i din utemiljö. Men en liten trädgårdsskulptur kan vara ett överraskande inslag och en frisk fläkt i din trädgård när du fått slut på idéer. Lek med tanken och försök visualisera trädgårdskonst i just din trädgård!  

Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdskonst för dig som vill personalisera och utveckla intrycket av din trädgård. Dekorativa föremål i material som åldras vackert istället för att slitas och nötas ut. Trädgårdsstatyer som någon lagt ned kreativitet på att formge och tillverka i rätt material, istället för industriproducerade standardprodukter som skall vara billigast möjliga.

Här finns små trädgårdskulpturer som kan utgöra detaljer i din trädgård, och sedan har vi hela vägen upp till ganska stora konstföremål som kan lyfta upp hela partier av din trädgård till att bli mycket mer intressant och stämningsfull.

+ Visa mer