Fast frakt 69kr  Öppet köp i 30 dagar
Ingen produkt  
Till Kassan  

Tumble Torch Stor hållare

Art.nr 3829
Med denna hållare kan du enkelt använda din tumble torch som fackla. OBS för stor modell av tumble torch
129 kr
I lager. (2 st) Leveranstid: 2-3 dagar

Tumble torch hållare

Tumble torch är en otroligt vacker oljelampa som har många användningsområden. Den kan sättas fast i en vägghållare och monteras på väggen. Du kan köpa till en hållare för att sätta i rabatten och använda den som en fackla, eller så kan du helt enkelt att ställa den på marken, altanen eller uteplatsen. Hur du än väljer att göra är din Tumble torch oljelampa lika dekorativ. Med sin enkla stllrena design har den varit ett förstahandsval som oljelampa sedan 50 talet.

Tumble torch oljelampa har en kraftig glasfiberveke, som varken slocknar av blåst eller brinner upp. Det är alltså en oljelampa som är som gjord för att ha på blåsiga ställen.
Den kulformade lampan är gjord av Amerikanska vägverket på 50- talet, och är specialgjord för att inte välta om den blir påkörd. Detta genom att den har en otroligt tung botten.

Fyll oljelampan med vanlig lampolja. Du kan även lägga till lite citronellaolja för att hålla myggen på avstånd i sommarmörkret. Brinner i 24 timmar i alla väder. Klarar även regn och rusk utan att slockna.

Tumble torch passar lika bra på sommaren som vintern. Lys upp vid din badtunna på vintern. Lys upp på kärftfesten, eller midsomamrfesten. Skapa mysig stämning i den ljumma sommarkvällen eller i den mörka, svarta vinternatten. vad du än väljer att använda din Tumble torch till kommer den att sprida ett vackert sken över din trädgård eller uteplats.

Höjd: 109 cm
Längd: 20 cm
Bredd: 20 cm
Vikt: 0,56 Kg

tumble torch hållare, ett perfekt sällskap till din tumble torch

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Tillbehör